Povezani članci

hrana
UPUTE ZA PRIVREMENI BORAVAK DIGITALNIH NOMADA

Stupanjem na snagu novog Zakona o strancima i Zakona poreza na dohodak od 01.01.2021. godine, Hrvatska je Zakonom uredila i regulirala status „Digitalnog nomada“.

hrana
Online edukacija: Kako povećati direktne rezervacije u pandemiji?

U organizaciji Turističke zajednice Grada Staroga Grada i Turističke zajednice općine Jelsa održava se online edukacija: Kako povećati direktne rezervacije u pandemiji? Termin održavanja je 17.05.2021.g. (ponedjeljak) u 18:00 sati. Prijave preko ovog online obrasca: https://forms.gle/mTYVcjL9SfzELphYA   Predavanje se odvija online …

hrana
Čađavica – upute za suzbijanje nametnika

Savjeti za liječenje čađavice sa predavanja dipl.ing Tihana Pipilić (099 73 55 029) iz Savjetodavne službe na Hvaru. Predavanje se održalo u siječnju u Vrboskoj. U članku donosimo priručnik i upute o suzbijanju nametnika, kojeg nije moguće iskorijeniti, ali ako …

hrana
Javni poziv za udruženo oglašavanje

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije raspisala Javni poziv za Udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora u 2021. godini.

hrana
Turistička inspekcija

I prije nego Vam inspekcija zakuca na vrata budite spremni i provjerite imate li sve potrebno kako ne bi bilo mjesta kaznama i kako bi vaše poslovanje bilo u skladu s zakonom.

hrana
Online edukacije “Kvaliteta i održivost u ruralnom turzmu”

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji sa Hrvatskom udrugom za turizam i ruralni turizam “Klub članova selo” organizira on-line edukacije “Kvaliteta i održivost u ruralnom turzmu”

hrana
Reportaža Općine Jelsa na najprestižnijem svjetskom kanalu za nautičare!

Općina Jelsa prije nekoliko dana imala je svoju premijernu reportažu “Wind Masters Croatia” na najprestižnijem svjetskom TV kanalu za nautičare, ljubitelje putovanja i vodenih sportova Nautical Channelu koji se trenutno može gledati u više od 120 zemalja svijeta na 4 …

hrana
Upute za iznajmljivače

Informacije namijenjene građanima koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu i onima koji to žele postati.