Povezani članci

hrana
Opći akti

Turističke zajednice su organizacije koje djeluju po načelu destinacijskog menadžmenta, a osnivaju se radi promicanja i razvoja turizma Republike Hrvatske i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno …

hrana
Edukacija :”Brendiranje turističkih destinacija kao cjelogodišnjih ili sezonskih gourmet destinacija”.

Pozivamo vas da se pridružite 28. svibnja 2024. u kabinetu kuharstva i slastičarstva u DVD-u Jelsa (adresa: DVD Jelsa, Jelsa, otok Hvar) na besplatnoj edukaciji i master classu pod nazivom “Brendiranje turističkih destinacija kao cjelogodišnjih ili sezonskih gourmet destinacija”. Ova …

hrana
Jezik

Hrvatski je službeni jezik, iako većina stanovništva priča dijalektom specifičnim za otok Hvar i pojedina mjesta.

hrana
Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti namijenjenih razvoju programa destinacijskih menadžment kompanija u 2022.

temeljem Odluke Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice objavljen Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti namijenjenih razvoju programa destinacijskih menadžment kompanija u 2022. Rok za prijavu na Javni poziv je 31. ožujka 2022., a u nastavku dostavljamo link na kojem …

hrana
Časopis Apartman Plus – broj 29

Novi broj časopis Apartman Plus broj 29 objavljen u online izdanju na stranicama www.apartmanplus.com.  Među ostalim temama možete pročitati: UPUTE za čitanje časopisa na www.apartmanplus.com:– za računalo:U desnom gornjem uglu odaberite “Moj račun” koji Vas tada vodi na Prijavu, gdje upisujete:korisničko ime: info@dalmatia.hrlozinku: 0111sdz – za mobitel:U …

hrana
Prijavi se na Mudri brk festival

ST!LLNESS, Tidal Pull i IDEM prva su imena drugog izdanja festivala Mudri Brk! Masu dobar đir ove godine umjesto dva dana, publiku očekuje punih tjedan dana od 24. do 30. srpnja. Osim središnjeg glazbenog programa 28. i 29. srpnja u Ljetnom kinu Jelsa, …

hrana
Izvješće i recepti s radionice Škmer

U ponedjeljak, 09.05.2022.g. u hotelu Hvar, odrađena je edukacija za ugostitelje s Akdemijom ŠKMER uz potporu Turističke zajednice Splitsko dalmatinske županije. Sudionici su na radionici mogli saznati i načiti više o modernoj street food kuhinji, spremanju novih recepata i načinu …

hrana
Markica izvornosti “Delightful Hvar”

Poziv za iskazivanje interesa za korištenje markice izvornosti „Delightful Hvar“, namijenjenog poticanju razvoja lokalne proizvodnje temeljene na tradiciji, visokoj kvaliteti proizvoda, poticanju stvaralaštva, kreativnosti, inovacija, te promociji identiteta otoka Hvara.