Povezani članci

hrana
Turistička članarina

Sukladno novom Zakonu o turističkoj članarini iznajmljivači od 1. siječnja 2020. godine plaćaju godišnji paušalni iznos članarine.

hrana
“Najboje od Hvara” – prvi B2B susret hvarskih vinara i HORECA sektora u Splitu!

U petak 03.12.2021. u 16h u hotelu Cornaro u Splitu, udruga Hvarski vinari, u suradnji s TZ općine Jelsa i TZ Splitsko-dalmatinske županije, organizira prvo B2B predstavljanje i kušanje hvarskih vina za predstavnike HORECA sektora po nazivom „Najboje od Hvara …

hrana
Servisne informacije za nautičare

Luka Jelsa nalazi se na sjevernoj obali otoka Hvara. Luka je zaštićena sa tri lukobrana Điga, Pumpurela i Kanun. Luka Jelsa ukupno ima 54 mooringa (za sidrenje jedrilica, motornih jahti i katamarana). Na sjevernoj obali je 21, a na južnoj …

hrana
O D L U K A – o prekršajima protiv javnog reda i mira na području Općine Jelsa

U Službenom Glasniku Općine Jelsa od 01.07.2011.g. Općinsko vijeće donijelo je odluka o prekršajima protiv javnog reda i mira za djela kojima se ne dopušta remećenje: – mir, rad ili normalan način života stanovnika, -ometa kretanje na ulicama i drugim …

hrana
Projekt “Hrvatska prirodno tvoja – Croatia naturally yours” – u Jelsi posađeno 16 stabala lipe, murve, jasena i rujevine!

U okviru projekta poticanja razvoja održivog turizma “Hrvatska prirodno tvoja – Croatia naturally yours” čiji su pokrovitelji HTZ i Ministarstvo turizma i sporta RH, u Jelsi, sredstvima dodijeljenima Turističkoj zajednici općine Jelsa, posađeno 16 stabala lipe, murve i jasena. „Time je …

hrana
Online edukacije

Radionice su namijenjene privatnim iznajmljivačima, property managerima i turističkim agencijama.

hrana
Upute za iznajmljivače

Informacije namijenjene građanima koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu i onima koji to žele postati.

hrana
Izvješće i recepti s radionice Škmer

U ponedjeljak, 09.05.2022.g. u hotelu Hvar, odrađena je edukacija za ugostitelje s Akdemijom ŠKMER uz potporu Turističke zajednice Splitsko dalmatinske županije. Sudionici su na radionici mogli saznati i načiti više o modernoj street food kuhinji, spremanju novih recepata i načinu …