Povezani članci

hrana
Upis za WSET 2

pozivaju se svi zainteresirani za upis na WSET 2, tečaj koji će se održati u suradnji s Muzej općine Jelsa  i udrugom “Hvarski vinari”. Predavanja će se održati u periodu od 06. – 09.02.2023., a završni ispit bit će 17.02.2023.g.  …

hrana
Oglašavanje na austrijskom tržištu – Wolfsberg

s gradom prijateljem Sankt Andra – Wordern, dogovorena je turistička suradnja kroz ponudu smještaja stanovnicima s područja Wolfsberg.  Svi zainteresirani koji se žele besplatno oglašavati, a nude uslugu smještaja s doručkom, molimo da nam dostave do 02.05.2022.g. podatke: IME SMJEŠTAJA I …

hrana
Postupak kategorizacije

Postupak kategorizacije i zahtjev za kategorizaciju obavlja se u Ureda državne uprave u Splitsko – dalmatinskoj županiji, u Hvaru, tel. 021/741-146; 021/741-166.

hrana
U JELSI POTPISAN MEMORANDUM O SURADNJI OPĆINA I GRADOVA ZA ZAŠTITU PRIRODNOG ZVJEZDANOG NEBA IZNAD OTOKA HVARA I BRAČA

Općina Jelsa pred predajom kandidature za titulu prve Međunarodne zajednice tamnog neba u Hrvatskoj u općinskoj vijećnici u Jelsi danas su lokalne samouprave na Hvaru odnosno Općina Jelsa, Općina Sućuraj, Grad Stari Grad i Grad Hvar te Općina Bol sa …

hrana
Jezik

Hrvatski je službeni jezik, iako većina stanovništva priča dijalektom specifičnim za otok Hvar i pojedina mjesta.

hrana
Savjeti za oglašavanje smještaja

O važnosti oglašavanja je nepotrebno govoriti, većina gostiju do vas dolazi preko interneta. Tu se nalaze najpopularniji booking portali i agencije.

hrana
Poziv za partnere projekta: „Program vjernosti za iznajmljivače“

Turistička zajednica općine Jelsa pokreće projekt „Program vjernosti za iznajmljivače“, koja će nuditi niz pogodnosti i popusta za uređenje smještajnih jedinica, opremanje objekata, sređivanje vrtova i dvorišta, a privatnim iznajmljivačima će osigurati povoljniju i kvalitetniju pripremu za nadolazeću turističku sezonu. …

hrana
On-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 i njihova primjena u turističkom sektoru“

Pozivamo Vas na on-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 pandemijom i njihova primjena u turističkom sektoru“ .