Povezani članci

hrana
Časopis Apartman Plus – broj 30

Novi broj časopis Apartman Plus broj 29 objavljen u online izdanju na stranicama www.apartmanplus.com.  Među ostalim temama možete pročitati: UPUTE za čitanje časopisa na www.apartmanplus.com:– za računalo:U desnom gornjem uglu odaberite “Moj račun” koji Vas tada vodi na Prijavu, gdje upisujete:korisničko ime: info@dalmatia.hrlozinku: 0111sdz – za mobitel:U …

hrana
Održano 3. ocjenjivanje vina otoka Hvara u okviru Fešte vina

U Jelsi na otoku Hvaru sinoć, u nedjelju 29.8.2021. objavljeni su rezultati velikog ocjenjivanja hvarskih vina, 3. Jelsa Summer Wine Tasting.  Ocjenjivanje je dio renomiranog projekta ocjenjivanja Vinske zvijezde, a organizira se u suradnji s TZ općine Jelse i udrugom …

hrana
Download zona – preuzmite obrasce i dokumente

Download zona je mala online pomoć za iznajmljivače koji tu mogu besplatno preuzeti vrijedne dokumenate i potrebne obrazace.

hrana
JAVNI POZIV ZA UDRUŽENO OGLAŠAVANJE U PROMOTIVNIM KAMPANJAMA JAVNOG I PRIVATNOG SEKTORAU 2022. GODINI

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije objavljuje Javni poziv za provedbu..

hrana
JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE NA WINE, OLIVE & HERITAGE FESTIVALU

Turistička zajednica općine Jelsa raspisuje Javni poziv za sudjelovanje na Wine, Olive & Heritage Festivalu koji će se održati od 24.05. do 25.05.2024.g. Za sudjelovanje na manifestaciji mogu se prijaviti obrti, samostalne djelatnosti i udruge koje se bave kreativnim radom, …

hrana
Odjava objekta za pružanje usluga u domaćinstvu

Postupak odjave rješenja za pružanje usluga u domaćinstvu.

hrana
Financijske obaveze za iznajmljivače u kalendarskoj godini

Iznajmljivač privatnog smještaja je fizička osoba koja pruža ugostiteljske usluge u domaćinstvu: usluga smještaja u sobi, apartmanu i kući za odmor, kojih je iznajmljivač vlasnik, do najviše 10 soba, odnosno 20 kreveta, u koji broj se ne ubrajaju pomoćni kreveti; …

hrana
Rekategorizacija privatnog smještaja

Nove upute za rekategorizaciju smještaja i privremenih rješenja o iznajmljivanju.