Povezani članci

hrana
Priznanje “Održivi otok”

Povodom 100. obljetnice organiziranog turizma u Bolu, u organizaciji Općine Bol i Turističke zajednice općine Bol u partnerstvu sa Splitsko-dalmatinskom županijom i Pokretom otoka, a pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva turizma i sporta i Jadrolinije, …

hrana
Turistička pristojba

Visina turističke pristojbe na području Općine Jelsa za 2025. godinu.

hrana
OBAVIJEST!

OBAVIJEST O PROVEDBI DEZINSEKCIJEOPĆINE JELSA SA PRIGRADSKIM NASELJIMA Od dana 27.07.2022. godine u vremenu od 23:00 do 04:00 provoditi obvezna (preventivna)ULV dezinsekcija (komarci) općine Jelsa sa naseljima Gdinj, Zastražišće, Poljica, Humac,Pitve, Vrisnik, Svirče, Zavala, Ivan Dolac, Vrboska i Jelsa. U …

hrana
Rekategorizacija privatnog smještaja

Nove upute za rekategorizaciju smještaja i privremenih rješenja o iznajmljivanju.

hrana
Predavanje “Vrtlarenje u skladu s prirodom” 

04.04.2024. (četvrtak) u 18:00 sati u Vinogradarskoj zbirci u Pitvama- predavanje i razmjena sjemenja Predavanje “Vrtlarenje u skladu s prirodom” i razmjenu domaćeg sjemenja organizira TZ Jelsa s partnerima Muzej općine Jelsa udrugom Moj Škoj.  Predavanje će se održati s početkom u 18:00 sati. Nakon …

hrana
Masterclass radionica za ugostitelje

Poštovani Ugostitelji, U suradnji sa Splitsko dalmatinskom županijom, pripremili smo Masterclass radionicu na temu “Street food” koncepta koju će održati Akademija šKMER. ŠKMER Kuharska Akademija mjesto je okupljanja profesionalnih chefova, slastičara, ugostitelja, kuhara amatera i djece koje uživaju u kuhinji!Osnovni …

hrana
Istraživanje HTZ i Instituta za turizam

Hrvatska turistička zajednica pokreće sustav dodjele oznaka kvalitete za obiteljski/privatni smještaj (sobe, apartmani, kuće i vile u vlasništvu fizičkih i pravnih osoba) u Hrvatskoj. Na taj će način predmetne segmente ponude moći promovirati kao jedinstvene proizvode, prilagođene suvremenim trendovima potražnje. …

hrana
Upute za iznajmljivače

Informacije namijenjene građanima koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu i onima koji to žele postati.