Povezani članci

hrana
Rekategorizacija privatnog smještaja

Nove upute za rekategorizaciju smještaja i privremenih rješenja o iznajmljivanju.

hrana
Upute za iznajmljivače

Informacije namijenjene građanima koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu i onima koji to žele postati.

hrana
Brza i jednostavna prijava turista u evisitor putem aplikacije

Nedostatak vremena svima je danas glavni problem, pogotovo u sezoni kada svaka minuta znači jako puno. Proces prijave gostiju u smještajne jedinice putem evisitora i tan liste za današnje pojmove oduzima poprilično puno vremena. Treba uzeti osobnu iskaznicu, prepisati sve …

hrana
Radionica suhe marinade za ugostitelje

u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije 26.4.2022. (utorak) održat će se Edukacijska prezentacija SUHE MARINADE.Početak radionice je u 09;00 hMjesto održavanja Kod barba Luke, Riva bb, Stari Grad. Poboljšajte svoje kulinarsko znanje te proširite svoju ponudu mesnih i ribljih jela dodavanjem novih okusa.Iskusni chefovi kuhinja mediteranskih …

hrana
Online edukacije “Kvaliteta i održivost u ruralnom turzmu”

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji sa Hrvatskom udrugom za turizam i ruralni turizam “Klub članova selo” organizira on-line edukacije “Kvaliteta i održivost u ruralnom turzmu”

hrana
Savjeti za oglašavanje smještaja

O važnosti oglašavanja je nepotrebno govoriti, većina gostiju do vas dolazi preko interneta. Tu se nalaze najpopularniji booking portali i agencije.

hrana
Opći akti

Turističke zajednice su organizacije koje djeluju po načelu destinacijskog menadžmenta, a osnivaju se radi promicanja i razvoja turizma Republike Hrvatske i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno …

hrana
Online edukacija: Kako povećati direktne rezervacije u pandemiji?

U organizaciji Turističke zajednice Grada Staroga Grada i Turističke zajednice općine Jelsa održava se online edukacija: Kako povećati direktne rezervacije u pandemiji? Termin održavanja je 17.05.2021.g. (ponedjeljak) u 18:00 sati. Prijave preko ovog online obrasca: https://forms.gle/mTYVcjL9SfzELphYA   Predavanje se odvija online …