Povezani članci

hrana
Radionica suhe marinade za ugostitelje

u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije 26.4.2022. (utorak) održat će se Edukacijska prezentacija SUHE MARINADE.Početak radionice je u 09;00 hMjesto održavanja Kod barba Luke, Riva bb, Stari Grad. Poboljšajte svoje kulinarsko znanje te proširite svoju ponudu mesnih i ribljih jela dodavanjem novih okusa.Iskusni chefovi kuhinja mediteranskih …

hrana
EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE za 2025.

Modul Predavač Vrijeme Doživljaj koji ostavlja trag: Novi edukativni video projekt TZ Splitsko-dalmatinske županije” Barbara Marković 20min “Od smještaja do brenda: Tajne prepoznatljivog identiteta u turizmu” Barbara Marković 30min “Ključ uspjeha: Kako povećati popunjenost i osigurati dugoročnu održivost smještaja” Barbara …

hrana
Google My Business

Google My Business besplatan je alat koji omogućuje da upravljanje online izgledom vaših smještajnih jedinica, ugostiteljskih objekata na Google pretraživanju i Google Kartama. Osim što će potencijalnim klijentima omogućiti da vide Vašu točnu lokaciju, unos na Google My Businessu povećat …

hrana
Plaja beach finder – aplikacija za pronalazak plaža

Kroz mobilnu aplikaciju Plaja – Beach Finder, digitalizirane su plaže na području Općine Jelsa.

hrana
Fascikla za iznajmljivače

Fascikla za iznajmljivače za 2023. godinu je osvježena i popunjena s novim informacijama. Istu možete preuzeti u uredu Turističke zajednice općine Jelsa do 1.5.2023.g., ali uz prethodnu najavu na info@tzjelsa.hr i podmirena dugovanja. Za preuzimanje fascikle potrebno je navesti ime i prezime osobe, te …

hrana
JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE NA WINE, OLIVE & HERITAGE FESTIVALU

Turistička zajednica općine Jelsa raspisuje Javni poziv za sudjelovanje na Wine, Olive & Heritage Festivalu koji će se održati od 24.05. do 25.05.2024.g. Za sudjelovanje na manifestaciji mogu se prijaviti obrti, samostalne djelatnosti i udruge koje se bave kreativnim radom, …

hrana
Jezik

Hrvatski je službeni jezik, iako većina stanovništva priča dijalektom specifičnim za otok Hvar i pojedina mjesta.

hrana
Predavanje o biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji s dr.sc. Dijanom Posavec

LAG&FLAG ŠKOJI vas poziva na predavanje o biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji koje će se održati u Jelsi i Hvaru. Ovo izuzetno događanje bit će održano pod stručnim vodstvom dr.sc. Dijane Posavec, dugogodišnje ravnateljice Centra Rudolf Steiner. Biodinamička poljoprivreda predstavlja inovativan pristup …