Povezani članci

hrana
Brza i jednostavna prijava turista u evisitor putem aplikacije

Nedostatak vremena svima je danas glavni problem, pogotovo u sezoni kada svaka minuta znači jako puno. Proces prijave gostiju u smještajne jedinice putem evisitora i tan liste za današnje pojmove oduzima poprilično puno vremena. Treba uzeti osobnu iskaznicu, prepisati sve …

hrana
Novi broj časopisa Apartman Plus (broj 17)

Preuzmite novo izdanje časopisa Apartman Plus (broj 17) – specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu! Među ostalim temama možete pročitati: Rad s portalima za oglašavanje Zeleni marketing za ekološki smještaj Iznajmljivanje u vrijeme pandemije O videonadzoru u …

hrana
Rekategorizacija privatnog smještaja

Nove upute za rekategorizaciju smještaja i privremenih rješenja o iznajmljivanju.

hrana
Popusti i pogodnosti za iznajmljivače: Program vjernosti

Pristigle pogodnosti za “Program vjernosti” nalaze se niže u članku i konstatno će se nadopunjavati. Kako prijavnice budu pristizale, tako ćemo ih i objavljivati. Kartica za iznajmljivače možete preuzeti u uredu TZ općine Jelsa. Za one koji ne primaju naš …

hrana
On-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 i njihova primjena u turističkom sektoru“

Pozivamo Vas na on-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 pandemijom i njihova primjena u turističkom sektoru“ .

hrana
Jezik

Hrvatski je službeni jezik, iako većina stanovništva priča dijalektom specifičnim za otok Hvar i pojedina mjesta.

hrana
Savjeti za oglašavanje smještaja

O važnosti oglašavanja je nepotrebno govoriti, većina gostiju do vas dolazi preko interneta. Tu se nalaze najpopularniji booking portali i agencije.

hrana
Najava ciklusa online radionica

Kako bi se što bolje prilagodili trenutnoj globalnoj situaciji i novim turističkim kretanjima u „novonormalnim“ uvjetima, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s UHPA-om u narednom periodu planira 3 online edukativne radionice uz follow up konzultacije.