Povezani članci

hrana
Oglašavanje

Besplatno se oglasite na stranicama Turističke zajednice općine Jelsa.

hrana
4. Kongresa obiteljskog smještaja

4. Kongres obiteljskog smještaja okuplja vodeće stručnjake, zakonodavne institucije i dionike turističkog sektora te donosi ključne teme koje će oblikovati budućnost obiteljskog smještaja u Hrvatskoj. Datum održavanja 4. Kongresa obiteljskog smještaja je  4. i 5. travnja 2025. u Regionalni centar kompetentnosti …

hrana
Radionica suhe marinade za ugostitelje

u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije 26.4.2022. (utorak) održat će se Edukacijska prezentacija SUHE MARINADE.Početak radionice je u 09;00 hMjesto održavanja Kod barba Luke, Riva bb, Stari Grad. Poboljšajte svoje kulinarsko znanje te proširite svoju ponudu mesnih i ribljih jela dodavanjem novih okusa.Iskusni chefovi kuhinja mediteranskih …

hrana
Prijava i boravak raseljenih osoba iz Ukrajine

Za prijavu i boravak raseljenih osoba iz Ukrajine, Ministartsvo turizma i sporta objavilo je mišljenje vezano za prihvat izbjeglica. Mišljenje se nalazi na LINKU.

hrana
​​​​KRATAK VODIČ NAMIJENJEN GRAĐANIMA (REZIDENTIMA) IZNAJMLJIVAČIMA ZA ISPUNJAVANJE POREZNIH OBVEZA​​ OD 1. siječnja 2025.

Pravilnik o paušalnom oporezivanju djelatnosti iznajm​ljivanja i organiziranja smještaja u turizmu​  1.     Kada se iznajmljivač mora javiti u Poreznu upravu? Nakon što je građanin-rezident (dalje u tekstu: iznajmljivač) ishodio Rješenje o odobrenju za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu (od Ureda …

hrana
Natječaj za djelatnika u TZO Jelsa

Na temelju članka 21. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma (Narodne novine, broj 52/19, 42/20) i članka 46. Statuta Turističke zajednice općine Jelsa (Službeni glasnik Općine Jelsa, broj 7/20), sukladno Pravilniku o djelokrugu, unutarnjem ustrojstvu, organizaciji, načinu rada …

hrana
On-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 i njihova primjena u turističkom sektoru“

Pozivamo Vas na on-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 pandemijom i njihova primjena u turističkom sektoru“ .

hrana
EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE za 2025.

Modul Predavač Vrijeme Doživljaj koji ostavlja trag: Novi edukativni video projekt TZ Splitsko-dalmatinske županije” Barbara Marković 20min “Od smještaja do brenda: Tajne prepoznatljivog identiteta u turizmu” Barbara Marković 30min “Ključ uspjeha: Kako povećati popunjenost i osigurati dugoročnu održivost smještaja” Barbara …