Povezani članci

hrana
Časopis Apartman Plus – broj 25

želimo Vas obavijestiti kako je časopis Apartman Plus (broj 25) objavljen u online izdanju na stranicama www.apartmanplus.com.  Među ostalim temama možete pročitati:– Pravni oblici vođenja objekta u domaćinstvu -Jedinstveni registar iznajmljivača u EU-u -Kako prepoznati lažne novčanice Apartman Plus Pristupnu lozinku …

hrana
Upute za vlasnike stanova ili kuća za odmor

Upute za prijavu boravka i rokovi za plaćanje paušalne turističke pristojbe u Općini Jelsa za vlasnike stanova ili kuća za odmor.

hrana
Upis za WSET 2

pozivaju se svi zainteresirani za upis na WSET 2, tečaj koji će se održati u suradnji s Muzej općine Jelsa  i udrugom “Hvarski vinari”. Predavanja će se održati u periodu od 06. – 09.02.2023., a završni ispit bit će 17.02.2023.g.  …

hrana
JAVNI POZIV Za dodjelu potpora iz programa „Podrška razvoju turističkih događanja i projekata“ u 2025. godini

Turistička zajednica općine Jelsa će u 2025. godini osigurati određena financijska sredstva za potpore događanjima, manifestacijama i projektima od značaja za promociju destinacije, te objavljuje JAVNI POZIV za prijavu: pisanih prijedloga o održavanju događaja na području Općine Jelsa u 2025. …

hrana
Beskamatni krediti HBOR-a poduzetnicima u turističkim djelatnostima

Ministarstvo turizma i Hrvatska banka za obnovu i razvitak zaključili su „Sporazum o poslovnoj suradnji na provedbi mjera osiguravanja likvidnosti poduzetnicima u sektoru turizma“ čime je omogućeno odobrenje izravnih beskamatnih kredita HBOR-a.

hrana
Virtualno 360 – Općina Jelsa

Virtualna prezentacija za Jelsu i otok Hvar ima 200 lokacija koje je moguće obići, što ovu prezentaciju čini jednom od najvećih virtualnih prezentacija u Hrvatskoj.

hrana
Radionica suhe marinade za ugostitelje

u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije 26.4.2022. (utorak) održat će se Edukacijska prezentacija SUHE MARINADE.Početak radionice je u 09;00 hMjesto održavanja Kod barba Luke, Riva bb, Stari Grad. Poboljšajte svoje kulinarsko znanje te proširite svoju ponudu mesnih i ribljih jela dodavanjem novih okusa.Iskusni chefovi kuhinja mediteranskih …

hrana
EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE za 2025.

Modul Predavač Vrijeme Doživljaj koji ostavlja trag: Novi edukativni video projekt TZ Splitsko-dalmatinske županije” Barbara Marković 20min “Od smještaja do brenda: Tajne prepoznatljivog identiteta u turizmu” Barbara Marković 30min “Ključ uspjeha: Kako povećati popunjenost i osigurati dugoročnu održivost smještaja” Barbara …