Povezani članci

hrana
UPUTE ZA PRIVREMENI BORAVAK DIGITALNIH NOMADA

Stupanjem na snagu novog Zakona o strancima i Zakona poreza na dohodak od 01.01.2021. godine, Hrvatska je Zakonom uredila i regulirala status „Digitalnog nomada“.

hrana
Izborna Skupština TZO Jelsa

Temeljem Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma i izmjenama i dopunama Statuta turističke zajednice općine Jelsa ( Službeni glasnik Općine Jelsa br:7) Turistička zajednica općine Jelsa saziva: SKUP PRIVATNIH IZNAJMLJIVAČA (FIZIČKE OSOBE) RADI IZBORA 8 PREDSTAVNIKA TE GRUPACIJE …

hrana
Lovište Hvar

Sezona lova na otoku Hvaru je počela je 25.09.2022.g. Pazite ako idete u šetnju nedjeljom i srijedom.

hrana
Oznaka prepoznatljivosti “Vaš domaćin / Local Host”

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, utemeljila je oznaku Vaš domaćin / Local Host s ciljem isticanja obiteljskog smještaja koji nudi autentično i kvalitetno iskustvo boravka u Hrvatskoj. Ova oznaka služi kao putokaz za prepoznavanje domaćina …

hrana
Virtualno 360 – Općina Jelsa

Virtualna prezentacija za Jelsu i otok Hvar ima 200 lokacija koje je moguće obići, što ovu prezentaciju čini jednom od najvećih virtualnih prezentacija u Hrvatskoj.

hrana
Upis za WSET 2

pozivaju se svi zainteresirani za upis na WSET 2, tečaj koji će se održati u suradnji s Muzej općine Jelsa  i udrugom “Hvarski vinari”. Predavanja će se održati u periodu od 06. – 09.02.2023., a završni ispit bit će 17.02.2023.g.  …

hrana
On-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 i njihova primjena u turističkom sektoru“

Pozivamo Vas na on-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 pandemijom i njihova primjena u turističkom sektoru“ .

hrana
EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE za 2025.

Modul Predavač Vrijeme Doživljaj koji ostavlja trag: Novi edukativni video projekt TZ Splitsko-dalmatinske županije” Barbara Marković 20min “Od smještaja do brenda: Tajne prepoznatljivog identiteta u turizmu” Barbara Marković 30min “Ključ uspjeha: Kako povećati popunjenost i osigurati dugoročnu održivost smještaja” Barbara …