Povezani članci

hrana
Fascikla za iznajmljivače

Fascikla za iznajmljivače za 2023. godinu je osvježena i popunjena s novim informacijama. Istu možete preuzeti u uredu Turističke zajednice općine Jelsa do 1.5.2023.g., ali uz prethodnu najavu na info@tzjelsa.hr i podmirena dugovanja. Za preuzimanje fascikle potrebno je navesti ime i prezime osobe, te …

hrana
Novi broj časopisa Apartman Plus (broj 23)

Preuzmite novo izdanje časopisa Apartman Plus (broj 20) – specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu! Među ostalim temama možete pročitati: Apartman Plus Pristupnu lozinku za besplatno čitanje časopisa možete dobiti na: info@tzjelsa.hr UPUTE za čitanje časopisa na www.apartmanplus.com :

hrana
Radionica za potencijalne korisnike sredstava Mehanizma oporavka i otpornosti EU za turizam

S ciljem razvoja održivog, inovativnog i otpornog turizma u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, Ministarstvo turizma i sporta organizira radionice namijenjene potencijalnim korisnicima sredstava dostupnih kroz Mehanizam oporavka i otpornosti EU za turizam: Radionica će se održati u utorak …

hrana
Najava ciklusa online radionica

Kako bi se što bolje prilagodili trenutnoj globalnoj situaciji i novim turističkim kretanjima u „novonormalnim“ uvjetima, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s UHPA-om u narednom periodu planira 3 online edukativne radionice uz follow up konzultacije.

hrana
JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE NA WINE, OLIVE & HERITAGE FESTIVALU

Turistička zajednica općine Jelsa raspisuje Javni poziv za sudjelovanje na Wine, Olive & Heritage Festivalu koji će se održati od 24.05. do 25.05.2024.g. Za sudjelovanje na manifestaciji mogu se prijaviti obrti, samostalne djelatnosti i udruge koje se bave kreativnim radom, …

hrana
EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE za 2025.

Modul Predavač Vrijeme Doživljaj koji ostavlja trag: Novi edukativni video projekt TZ Splitsko-dalmatinske županije” Barbara Marković 20min “Od smještaja do brenda: Tajne prepoznatljivog identiteta u turizmu” Barbara Marković 30min “Ključ uspjeha: Kako povećati popunjenost i osigurati dugoročnu održivost smještaja” Barbara …

hrana
“Najboje od Hvara” – prvi B2B susret hvarskih vinara i HORECA sektora u Splitu!

U petak 03.12.2021. u 16h u hotelu Cornaro u Splitu, udruga Hvarski vinari, u suradnji s TZ općine Jelsa i TZ Splitsko-dalmatinske županije, organizira prvo B2B predstavljanje i kušanje hvarskih vina za predstavnike HORECA sektora po nazivom „Najboje od Hvara …

hrana
​​​​KRATAK VODIČ NAMIJENJEN GRAĐANIMA (REZIDENTIMA) IZNAJMLJIVAČIMA ZA ISPUNJAVANJE POREZNIH OBVEZA​​ OD 1. siječnja 2025.

Pravilnik o paušalnom oporezivanju djelatnosti iznajm​ljivanja i organiziranja smještaja u turizmu​  1.     Kada se iznajmljivač mora javiti u Poreznu upravu? Nakon što je građanin-rezident (dalje u tekstu: iznajmljivač) ishodio Rješenje o odobrenju za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu (od Ureda …