Povezani članci

hrana
Otok Hvar – najbolja otočka destinacija

Na svečanosti Dana hrvatskog turizma u Dubrovniku, otok Hvar  ponosno je proglašen najboljom otočnom destinacijom. Ovo prestižno priznanje još jednom potvrđuje da je Hvar ne samo simbol prirodnih ljepota, nego i primjer vrhunske kvalitete turističke ponude, održivog razvoja i gostoljubivosti …

hrana
Poziv za partnere projekta: „Program vjernosti za iznajmljivače“

Turistička zajednica općine Jelsa pokreće projekt „Program vjernosti za iznajmljivače“, koja će nuditi niz pogodnosti i popusta za uređenje smještajnih jedinica, opremanje objekata, sređivanje vrtova i dvorišta, a privatnim iznajmljivačima će osigurati povoljniju i kvalitetniju pripremu za nadolazeću turističku sezonu. …

hrana
Natječaj za djelatnika u TZO Jelsa

Na temelju članka 21. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma (Narodne novine, broj 52/19, 42/20) i članka 46. Statuta Turističke zajednice općine Jelsa (Službeni glasnik Općine Jelsa, broj 7/20), sukladno Pravilniku o djelokrugu, unutarnjem ustrojstvu, organizaciji, načinu rada …

hrana
Savjeti za oglašavanje smještaja

O važnosti oglašavanja je nepotrebno govoriti, većina gostiju do vas dolazi preko interneta. Tu se nalaze najpopularniji booking portali i agencije.

hrana
Pravo na pristup informacijama

Pravo na pristup informacijama koje posjeduje, raspolaže ili nadzire Turistička zajednica Općine Jelsa uređeno je Zakonom o pravu na pristup informacijama (NN 25/13); izmjena (NN 85/15). Kriteriji za određivanje visine naknade stvarnih materijalnih troškova i troškova dostave informacije (NN 12/14); …

hrana
Online edukacije “Kvaliteta i održivost u ruralnom turzmu”

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji sa Hrvatskom udrugom za turizam i ruralni turizam “Klub članova selo” organizira on-line edukacije “Kvaliteta i održivost u ruralnom turzmu”

hrana
EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE za 2025.

Modul Predavač Vrijeme Doživljaj koji ostavlja trag: Novi edukativni video projekt TZ Splitsko-dalmatinske županije” Barbara Marković 20min “Od smještaja do brenda: Tajne prepoznatljivog identiteta u turizmu” Barbara Marković 30min “Ključ uspjeha: Kako povećati popunjenost i osigurati dugoročnu održivost smještaja” Barbara …

hrana
Istraživanje HTZ i Instituta za turizam

Hrvatska turistička zajednica pokreće sustav dodjele oznaka kvalitete za obiteljski/privatni smještaj (sobe, apartmani, kuće i vile u vlasništvu fizičkih i pravnih osoba) u Hrvatskoj. Na taj će način predmetne segmente ponude moći promovirati kao jedinstvene proizvode, prilagođene suvremenim trendovima potražnje. …