Povezani članci

hrana
Upute za vlasnike stanova ili kuća za odmor

Upute za prijavu boravka i rokovi za plaćanje paušalne turističke pristojbe u Općini Jelsa za vlasnike stanova ili kuća za odmor.

hrana
Važni telefonski brojevi

Izdvojili smo najvažnije telefonske brojeve za slučaj da vam trebaju za vrijeme boravka na otoku Hvaru i u Hrvatskoj.

hrana
Novi broj časopisa Apartman Plus (broj 23)

Preuzmite novo izdanje časopisa Apartman Plus (broj 20) – specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu! Među ostalim temama možete pročitati: Apartman Plus Pristupnu lozinku za besplatno čitanje časopisa možete dobiti na: info@tzjelsa.hr UPUTE za čitanje časopisa na www.apartmanplus.com :

hrana
Radionice o seoskom turizmu

obavještavamo Vas kako se 5. i 6. travnja održavaju završne, dvosatne on-line radionice o seoskom turizmu u organizaciji Udruge ruralnog turizma Hrvatske uz potporu Ministarstva turizma i sporta. Cilj radionica je edukacija o seoskom turizmu i  predstavljanje Digitalnog kataloga seoskog …

hrana
EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE za 2025.

Modul Predavač Vrijeme Doživljaj koji ostavlja trag: Novi edukativni video projekt TZ Splitsko-dalmatinske županije” Barbara Marković 20min “Od smještaja do brenda: Tajne prepoznatljivog identiteta u turizmu” Barbara Marković 30min “Ključ uspjeha: Kako povećati popunjenost i osigurati dugoročnu održivost smještaja” Barbara …

hrana
Turistička pristojba

Visina turističke pristojbe na području Općine Jelsa za 2025. godinu.

hrana
NATJEČAJ za izbor direktora/ice Turističke zajednice općine Jelsa

Temeljem odredbi članka 18. točke 6. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma (NN br. 52/19 i 42/20), i članka 41. Statuta Turističke zajednice općine Jelsa (Službeni glasnik Općine Jelsa broj 07/2020), te Odluke Turističkog vijeća Turističke zajednice općine …

hrana
Izvješće i recepti s radionice Škmer

U ponedjeljak, 09.05.2022.g. u hotelu Hvar, odrađena je edukacija za ugostitelje s Akdemijom ŠKMER uz potporu Turističke zajednice Splitsko dalmatinske županije. Sudionici su na radionici mogli saznati i načiti više o modernoj street food kuhinji, spremanju novih recepata i načinu …