Povezani članci

hrana
“Najboje od Hvara” – prvi B2B susret hvarskih vinara i HORECA sektora u Splitu!

U petak 03.12.2021. u 16h u hotelu Cornaro u Splitu, udruga Hvarski vinari, u suradnji s TZ općine Jelsa i TZ Splitsko-dalmatinske županije, organizira prvo B2B predstavljanje i kušanje hvarskih vina za predstavnike HORECA sektora po nazivom „Najboje od Hvara …

hrana
Predavanje o biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji s dr.sc. Dijanom Posavec

LAG&FLAG ŠKOJI vas poziva na predavanje o biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji koje će se održati u Jelsi i Hvaru. Ovo izuzetno događanje bit će održano pod stručnim vodstvom dr.sc. Dijane Posavec, dugogodišnje ravnateljice Centra Rudolf Steiner. Biodinamička poljoprivreda predstavlja inovativan pristup …

hrana
III. kongres obiteljskog smještaja 14 i 15.3. 2024. u Hotelu Radisson Blu

Splitsko-dalmatinska županija, Turistička zajednica Splitsko –dalmatinske županije i Hrvatska udruga obiteljskog smještajapredstavlja III. kongres obiteljskog smještaja. AUTENTIČNI I ODRŽIVI TURIZAM U OBITELJSKOM SMJEŠTAJU PRIJAVE NA KONGRES SU BESPLATNE i PUTEM STRANICEwww.huos.org 1. DAN KONGRESA 14.3.2024.9:30 REGISTRACIJA SUDIONIKA10:00 OTVARANJE I NAJAVA DOGAĐANJA …

hrana
Edukacija za privatne iznajmljivače

Pozivamo Vas na besplatnu edukaciju za iznajmljivače koja će se održati 20.2.2023.g. u 18:00 sati u Vijećnici Općine Jelsa. Edukacija će obuhvatiti sljedeće teme: Prijavi se na BESPLATNU EDUKACIJU u Jelsi i saznaj kako osvojiti goste, pratiti trendove i osigurati …

hrana
Novi broj časopisa Apartman Plus (broj 20)

Preuzmite novo izdanje časopisa Apartman Plus (broj 20) – specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu! Među ostalim temama možete pročitati: PDV identifikacijski broj Travel Sustainable – nova značka booking.com-a Zašto djeci nije dozvoljen boravak u apartmanima Apartman …

hrana
On-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 i njihova primjena u turističkom sektoru“

Pozivamo Vas na on-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 pandemijom i njihova primjena u turističkom sektoru“ .

hrana
Kratka povijest otoka Hvara

Prema arheološkim istraživanjima na otoku Hvaru tragovi života sežu od 3500. g. pr. Kr. Najstarija prapovijesna kultura, nazvana „Hvarska kultura” (3500. – 2500. g. pr. Kr.), svoje je izvorište imala u Grapčevoj i Markovoj špilji. Tijekom 385./384. g. pr. Kr., Grci s otoka …

hrana
Markica izvornosti “Delightful Hvar”

Poziv za iskazivanje interesa za korištenje markice izvornosti „Delightful Hvar“, namijenjenog poticanju razvoja lokalne proizvodnje temeljene na tradiciji, visokoj kvaliteti proizvoda, poticanju stvaralaštva, kreativnosti, inovacija, te promociji identiteta otoka Hvara.