Povezani članci

hrana
NIS – Nautički informativni servis

Nautički informativni servis je višejezična aplikacija za pametne telefone. Aplikacija je programirana za rad u svako doba dana i na svakoj poziciji na moru, a također radi i kada nema te internet pristup.

hrana
Statut Turističke zajednice Općine Jelsa

Statut Turističke zajednice Općine Jelsa

hrana
Beskamatni krediti HBOR-a poduzetnicima u turističkim djelatnostima

Ministarstvo turizma i Hrvatska banka za obnovu i razvitak zaključili su „Sporazum o poslovnoj suradnji na provedbi mjera osiguravanja likvidnosti poduzetnicima u sektoru turizma“ čime je omogućeno odobrenje izravnih beskamatnih kredita HBOR-a.

hrana
Rekategorizacija privatnog smještaja

Nove upute za rekategorizaciju smještaja i privremenih rješenja o iznajmljivanju.

hrana
Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti namijenjenih razvoju programa destinacijskih menadžment kompanija u 2022.

temeljem Odluke Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice objavljen Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti namijenjenih razvoju programa destinacijskih menadžment kompanija u 2022. Rok za prijavu na Javni poziv je 31. ožujka 2022., a u nastavku dostavljamo link na kojem …

hrana
Priznanje “Održivi otok”

Povodom 100. obljetnice organiziranog turizma u Bolu, u organizaciji Općine Bol i Turističke zajednice općine Bol u partnerstvu sa Splitsko-dalmatinskom županijom i Pokretom otoka, a pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva turizma i sporta i Jadrolinije, …

hrana
NATJEČAJ za izbor direktora/ice Turističke zajednice općine Jelsa

Temeljem odredbi članka 18. točke 6. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma (NN br. 52/19 i 42/20), i članka 41. Statuta Turističke zajednice općine Jelsa (Službeni glasnik Općine Jelsa broj 07/2020), te Odluke Turističkog vijeća Turističke zajednice općine …

hrana
Jezik

Hrvatski je službeni jezik, iako većina stanovništva priča dijalektom specifičnim za otok Hvar i pojedina mjesta.