Povezani članci

hrana
Rekategorizacija privatnog smještaja

Nove upute za rekategorizaciju smještaja i privremenih rješenja o iznajmljivanju.

hrana
Online edukacije

Radionice su namijenjene privatnim iznajmljivačima, property managerima i turističkim agencijama.

hrana
Edukacija: Uzgoj hrane bez korištenja pesticida i umjetnih gnojiva

Pozivamo Vas na edukaciju: “Možemo li uzgojiti dovoljno kvalitetne hrane bez korištenja pesticida i umjetnih gnojiva?” koja će se održati 6.lipnja 2023. od 18-20:00 sati u vijećnici Općine Jelsa. Predavač na edukaciji je Andrea Vugrinović.

hrana
4. Kongresa obiteljskog smještaja

4. Kongres obiteljskog smještaja okuplja vodeće stručnjake, zakonodavne institucije i dionike turističkog sektora te donosi ključne teme koje će oblikovati budućnost obiteljskog smještaja u Hrvatskoj. Datum održavanja 4. Kongresa obiteljskog smještaja je  4. i 5. travnja 2025. u Regionalni centar kompetentnosti …

hrana
Priručnik za vlasnike obiteljskog smještaja

Kako bi bili uspješni, i kako biste radili u skladu sa Zakonom morate poznavati sve segmente poslovanja obiteljskog smještaja. TZSDŽ izdala je online priručnik koja će vam olakšati posao, u njoj ćete pronaći sve potrebne informacije o uspješnom vođenju i iznajmljivanju …

hrana
Novi broj časopisa Apartman Plus – Zima 2020

Preuzmite novo zimsko izdanje časopisa Apartman Plus – specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu!

hrana
Pravo na pristup informacijama

Pravo na pristup informacijama koje posjeduje, raspolaže ili nadzire Turistička zajednica Općine Jelsa uređeno je Zakonom o pravu na pristup informacijama (NN 25/13); izmjena (NN 85/15). Kriteriji za određivanje visine naknade stvarnih materijalnih troškova i troškova dostave informacije (NN 12/14); …

hrana
Izvješće i recepti s radionice Škmer

U ponedjeljak, 09.05.2022.g. u hotelu Hvar, odrađena je edukacija za ugostitelje s Akdemijom ŠKMER uz potporu Turističke zajednice Splitsko dalmatinske županije. Sudionici su na radionici mogli saznati i načiti više o modernoj street food kuhinji, spremanju novih recepata i načinu …