Povezani članci

hrana
NATJEČAJ za izbor direktora/ice Turističke zajednice općine Jelsa

Temeljem odredbi članka 18. točke 6. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma (NN br. 52/19 i 42/20), i članka 41. Statuta Turističke zajednice općine Jelsa (Službeni glasnik Općine Jelsa broj 07/2020), te Odluke Turističkog vijeća Turističke zajednice općine …

hrana
Postupak kategorizacije

Postupak kategorizacije i zahtjev za kategorizaciju obavlja se u Ureda državne uprave u Splitsko – dalmatinskoj županiji, u Hvaru, tel. 021/741-146; 021/741-166.

hrana
Projekt “Hrvatska prirodno tvoja – Croatia naturally yours” – u Jelsi posađeno 16 stabala lipe, murve, jasena i rujevine!

U okviru projekta poticanja razvoja održivog turizma “Hrvatska prirodno tvoja – Croatia naturally yours” čiji su pokrovitelji HTZ i Ministarstvo turizma i sporta RH, u Jelsi, sredstvima dodijeljenima Turističkoj zajednici općine Jelsa, posađeno 16 stabala lipe, murve i jasena. „Time je …

hrana
Odluka o visini paušalnog poreza za 2025.godinu

Općinsko vijeće Općine Jelsa donijelo je Odluku o visini paušalnog poreza po krevetu odnosno po smještajnoj jedinici u kampu odnosno smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj na području Općine Jelsa Prema donesenoj Odluci, visina paušalnog poreza iznosi 100,00 eura …

hrana
Upute za iznajmljivače

Informacije namijenjene građanima koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu i onima koji to žele postati.

hrana
Novi broj časopisa Apartman Plus (broj 23)

Preuzmite novo izdanje časopisa Apartman Plus (broj 20) – specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu! Među ostalim temama možete pročitati: Apartman Plus Pristupnu lozinku za besplatno čitanje časopisa možete dobiti na: info@tzjelsa.hr UPUTE za čitanje časopisa na www.apartmanplus.com :

hrana
On-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 i njihova primjena u turističkom sektoru“

Pozivamo Vas na on-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 pandemijom i njihova primjena u turističkom sektoru“ .

hrana
“Najboje od Hvara” – prvi B2B susret hvarskih vinara i HORECA sektora u Splitu!

U petak 03.12.2021. u 16h u hotelu Cornaro u Splitu, udruga Hvarski vinari, u suradnji s TZ općine Jelsa i TZ Splitsko-dalmatinske županije, organizira prvo B2B predstavljanje i kušanje hvarskih vina za predstavnike HORECA sektora po nazivom „Najboje od Hvara …