Povezani članci

hrana
Prijava i boravak raseljenih osoba iz Ukrajine

Za prijavu i boravak raseljenih osoba iz Ukrajine, Ministartsvo turizma i sporta objavilo je mišljenje vezano za prihvat izbjeglica. Mišljenje se nalazi na LINKU.

hrana
Važni telefonski brojevi

Izdvojili smo najvažnije telefonske brojeve za slučaj da vam trebaju za vrijeme boravka na otoku Hvaru i u Hrvatskoj.

hrana
Časopis Apartman Plus – broj 26

želimo Vas obavijestiti kako je časopis Apartman Plus (broj 26) objavljen u online izdanju na stranicama www.apartmanplus.com.  Među ostalim temama možete pročitati: Pristupnu lozinku za besplatno čitanje časopisa možete dobiti na: info@tzjelsa.hr UPUTE za čitanje časopisa na www.apartmanplus.com moguće je dobiti u Turističkoj …

hrana
Istraživanje HTZ i Instituta za turizam

Hrvatska turistička zajednica pokreće sustav dodjele oznaka kvalitete za obiteljski/privatni smještaj (sobe, apartmani, kuće i vile u vlasništvu fizičkih i pravnih osoba) u Hrvatskoj. Na taj će način predmetne segmente ponude moći promovirati kao jedinstvene proizvode, prilagođene suvremenim trendovima potražnje. …

hrana
Markica izvornosti “Delightful Hvar”

Poziv za iskazivanje interesa za korištenje markice izvornosti „Delightful Hvar“, namijenjenog poticanju razvoja lokalne proizvodnje temeljene na tradiciji, visokoj kvaliteti proizvoda, poticanju stvaralaštva, kreativnosti, inovacija, te promociji identiteta otoka Hvara.

hrana
Jezik

Hrvatski je službeni jezik, iako većina stanovništva priča dijalektom specifičnim za otok Hvar i pojedina mjesta.

hrana
JAVNI POZIV ZA UDRUŽENO OGLAŠAVANJE U PROMOTIVNIM KAMPANJAMA JAVNOG I PRIVATNOG SEKTORAU 2022. GODINI

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije objavljuje Javni poziv za provedbu..

hrana
Edukacija za EU fondove

Tema edukacija “Korištenje EU fondova za financiranje projekata s područja turizma uz naglasak na fondove za otpornost i oporavak”. Sljedeći tjedan od 25. – 29.04.2022. godine u organizaciji Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije održati će se pet edukacija usmjerenih svaka zasebno na ugostitelje, …