Povezani članci

hrana
III. kongres obiteljskog smještaja 14 i 15.3. 2024. u Hotelu Radisson Blu

Splitsko-dalmatinska županija, Turistička zajednica Splitsko –dalmatinske županije i Hrvatska udruga obiteljskog smještajapredstavlja III. kongres obiteljskog smještaja. AUTENTIČNI I ODRŽIVI TURIZAM U OBITELJSKOM SMJEŠTAJU PRIJAVE NA KONGRES SU BESPLATNE i PUTEM STRANICEwww.huos.org 1. DAN KONGRESA 14.3.2024.9:30 REGISTRACIJA SUDIONIKA10:00 OTVARANJE I NAJAVA DOGAĐANJA …

hrana
Beskamatni krediti HBOR-a poduzetnicima u turističkim djelatnostima

Ministarstvo turizma i Hrvatska banka za obnovu i razvitak zaključili su „Sporazum o poslovnoj suradnji na provedbi mjera osiguravanja likvidnosti poduzetnicima u sektoru turizma“ čime je omogućeno odobrenje izravnih beskamatnih kredita HBOR-a.

hrana
Edukacija: Uzgoj hrane bez korištenja pesticida i umjetnih gnojiva

Pozivamo Vas na edukaciju: “Možemo li uzgojiti dovoljno kvalitetne hrane bez korištenja pesticida i umjetnih gnojiva?” koja će se održati 6.lipnja 2023. od 18-20:00 sati u vijećnici Općine Jelsa. Predavač na edukaciji je Andrea Vugrinović.

hrana
Javni poziv za udruženo oglašavanje

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije raspisala Javni poziv za Udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora u 2021. godini.

hrana
Novi broj časopisa Apartman Plus – Zima 2020

Preuzmite novo zimsko izdanje časopisa Apartman Plus – specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu!

hrana
Izborna Skupština TZO Jelsa

Temeljem Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma i izmjenama i dopunama Statuta turističke zajednice općine Jelsa ( Službeni glasnik Općine Jelsa br:7) Turistička zajednica općine Jelsa saziva: SKUP PRIVATNIH IZNAJMLJIVAČA (FIZIČKE OSOBE) RADI IZBORA 8 PREDSTAVNIKA TE GRUPACIJE …

hrana
Novi vodič ”Veliki Tjedan na otoku Hvaru”

Procesija Za križen jedinstveni je obred osobite pobožnosti, izraz vjerskog i kulturnog identiteta stanovnika središnjeg dijela otoka Hvara.O jedinstvenosti procesije svjedoči neprekidno vrijeme trajanja od 5 stoljeća.Važnost procesije Za križen prepoznata je i od strane UNESCO-a te je stavljena na …

hrana
Predavanje o biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji s dr.sc. Dijanom Posavec

LAG&FLAG ŠKOJI vas poziva na predavanje o biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji koje će se održati u Jelsi i Hvaru. Ovo izuzetno događanje bit će održano pod stručnim vodstvom dr.sc. Dijane Posavec, dugogodišnje ravnateljice Centra Rudolf Steiner. Biodinamička poljoprivreda predstavlja inovativan pristup …