Povezani članci

hrana
Natječaj za djelatnika u TZO Jelsa

Na temelju članka 21. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma (Narodne novine, broj 52/19, 42/20) i članka 46. Statuta Turističke zajednice općine Jelsa (Službeni glasnik Općine Jelsa, broj 7/20), sukladno Pravilniku o djelokrugu, unutarnjem ustrojstvu, organizaciji, načinu rada …

hrana
Webinar za iznajmljivače

Za sve male iznajmljivače-paušaliste u utorak 28.12.2021. u 10,00 sati održat će se webinar u trajanju od 60 minuta na kojem, ovlaštena porezna savjetnica, ukratko predstaviti sve porezne obveze malih iznajmljivača paušalista (počevši od obveze podnošenja obrasca TZ2 Poreznoj upravi, …

hrana
Novi broj časopisa Apartman Plus – Zima 2020

Preuzmite novo zimsko izdanje časopisa Apartman Plus – specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu!

hrana
“Naša voda iz slavine je sigurna za piće. Koristite svoju bocu i napunite je besplatno!”

Lokacije za punjenje: u Jelsi, Vrboskoj, Zavali, Ivan Dolcu.

hrana
On-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 i njihova primjena u turističkom sektoru“

Pozivamo Vas na on-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 pandemijom i njihova primjena u turističkom sektoru“ .

hrana
Objava Javnog poziva za sufinanciranje obnovljivih izvora energije za iznajmljivače i obiteljska poljoprivredna gospodarstva – Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije za proizvodnju električne energije za građane registrirane kao iznajmljivače i obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) registrirane za pružanje ugostiteljskih usluga.  U Privitku šaljemo skraćeni tekst Javnog poziva u pdf. obliku kako bi mogli …

hrana
Izvješće i recepti s radionice Škmer

U ponedjeljak, 09.05.2022.g. u hotelu Hvar, odrađena je edukacija za ugostitelje s Akdemijom ŠKMER uz potporu Turističke zajednice Splitsko dalmatinske županije. Sudionici su na radionici mogli saznati i načiti više o modernoj street food kuhinji, spremanju novih recepata i načinu …

hrana
Opći akti

Turističke zajednice su organizacije koje djeluju po načelu destinacijskog menadžmenta, a osnivaju se radi promicanja i razvoja turizma Republike Hrvatske i gospodarskih interesa pravnih i fizičkih osoba koje pružaju ugostiteljske usluge i usluge u turizmu ili obavljaju drugu djelatnost neposredno …