Povezani članci

hrana
Novi broj časopisa Apartman Plus (broj 19)

Preuzmite novo izdanje časopisa Apartman Plus (broj 17) – specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu! Među ostalim temama možete pročitati: Pravila poslovanja smještajnog objekta Kako se računa PDV Tamna stana kratkoročnog iznajmljivanja i unajmljivanja Apartman Plus Pristupnu …

hrana
Fotografije za iznajmljivače

Prilikom pretrage destinacije za odabir sljedećeg odmora ili posjete, gost se prvo susreće s destinacijom online putem. Odluka koju destinaciju izabrati gost donosi iz udobnosti svog naslonjača, te uz pomoć video i foto materijala možemo pomoći da ta destinacija bude …

hrana
Virtualno 360 – Općina Jelsa

Virtualna prezentacija za Jelsu i otok Hvar ima 200 lokacija koje je moguće obići, što ovu prezentaciju čini jednom od najvećih virtualnih prezentacija u Hrvatskoj.

hrana
Turistička pristojba za nautičare

Plovnim objektom nautičkog turizma se smatraju plovni objekti (jahta, brodica ili brod) za gospodarsku djelatnost na kojima se pružaju turističke usluge u nautičkom turizmu sukladno posebnim propisima kojima se uređuje pružanje usluga u turizmu. Plovilom se smatra svako plovilo duže od 7 metara s ugrađenim ležajevima, koje se koristi za odmor, rekreaciju ili krstarenje.

hrana
NIS – Nautički informativni servis

Nautički informativni servis je višejezična aplikacija za pametne telefone. Aplikacija je programirana za rad u svako doba dana i na svakoj poziciji na moru, a također radi i kada nema te internet pristup.

hrana
Markica izvornosti “Delightful Hvar”

Poziv za iskazivanje interesa za korištenje markice izvornosti „Delightful Hvar“, namijenjenog poticanju razvoja lokalne proizvodnje temeljene na tradiciji, visokoj kvaliteti proizvoda, poticanju stvaralaštva, kreativnosti, inovacija, te promociji identiteta otoka Hvara.

hrana
Predavanje o biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji s dr.sc. Dijanom Posavec

LAG&FLAG ŠKOJI vas poziva na predavanje o biodinamičkoj poljoprivrednoj proizvodnji koje će se održati u Jelsi i Hvaru. Ovo izuzetno događanje bit će održano pod stručnim vodstvom dr.sc. Dijane Posavec, dugogodišnje ravnateljice Centra Rudolf Steiner. Biodinamička poljoprivreda predstavlja inovativan pristup …

hrana
Masterclass radionica za ugostitelje

Poštovani Ugostitelji, U suradnji sa Splitsko dalmatinskom županijom, pripremili smo Masterclass radionicu na temu “Street food” koncepta koju će održati Akademija šKMER. ŠKMER Kuharska Akademija mjesto je okupljanja profesionalnih chefova, slastičara, ugostitelja, kuhara amatera i djece koje uživaju u kuhinji!Osnovni …