Povezani članci

hrana
Edukacija za EU fondove

Tema edukacija “Korištenje EU fondova za financiranje projekata s područja turizma uz naglasak na fondove za otpornost i oporavak”. Sljedeći tjedan od 25. – 29.04.2022. godine u organizaciji Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije održati će se pet edukacija usmjerenih svaka zasebno na ugostitelje, …

hrana
Guide for You aplikacija

Aplikacija koju gosti obožavaju! Sada se sve informacije nalaze na jednom mjestu. Pružite vašim gostima ugodniji i ljepši boravak uz korištenje Guide for You aplikacije. Nema više gubljenja vremena na istraživanje i prikupljanje svih informacija, ovo je aplikacija s kojom …

hrana
Poziv na Erasmus program

Pozivamo sve zainteresirane umjetnike od 18 do 30 godina da se prijave na Erasmus program. Program se odvija u suradnji s EUROPEAN NETWORK OF HOLY WEEK AND EASTER CELEBRATIONS u Španjolskoj od 22.5.2023. – 29.5.2023. Svi troškovi prijevoza, avionske karte, …

hrana
Webinar za iznajmljivače

Za sve male iznajmljivače-paušaliste u utorak 28.12.2021. u 10,00 sati održat će se webinar u trajanju od 60 minuta na kojem, ovlaštena porezna savjetnica, ukratko predstaviti sve porezne obveze malih iznajmljivača paušalista (počevši od obveze podnošenja obrasca TZ2 Poreznoj upravi, …

hrana
Novi broj časopisa Apartman Plus (broj 17)

Preuzmite novo izdanje časopisa Apartman Plus (broj 17) – specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu! Među ostalim temama možete pročitati: Rad s portalima za oglašavanje Zeleni marketing za ekološki smještaj Iznajmljivanje u vrijeme pandemije O videonadzoru u …

hrana
Postupak kategorizacije

Postupak kategorizacije i zahtjev za kategorizaciju obavlja se u Ureda državne uprave u Splitsko – dalmatinskoj županiji, u Hvaru, tel. 021/741-146; 021/741-166.

hrana
Najava ciklusa online radionica

Kako bi se što bolje prilagodili trenutnoj globalnoj situaciji i novim turističkim kretanjima u „novonormalnim“ uvjetima, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s UHPA-om u narednom periodu planira 3 online edukativne radionice uz follow up konzultacije.

hrana
Turistička pristojba za nautičare

Plovnim objektom nautičkog turizma se smatraju plovni objekti (jahta, brodica ili brod) za gospodarsku djelatnost na kojima se pružaju turističke usluge u nautičkom turizmu sukladno posebnim propisima kojima se uređuje pružanje usluga u turizmu. Plovilom se smatra svako plovilo duže od 7 metara s ugrađenim ležajevima, koje se koristi za odmor, rekreaciju ili krstarenje.