Povezani članci

hrana
EDUKACIJA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE za 2025.

Modul Predavač Vrijeme Doživljaj koji ostavlja trag: Novi edukativni video projekt TZ Splitsko-dalmatinske županije” Barbara Marković 20min “Od smještaja do brenda: Tajne prepoznatljivog identiteta u turizmu” Barbara Marković 30min “Ključ uspjeha: Kako povećati popunjenost i osigurati dugoročnu održivost smještaja” Barbara …

hrana
Objava Javnog poziva za sufinanciranje obnovljivih izvora energije za iznajmljivače i obiteljska poljoprivredna gospodarstva – Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije za proizvodnju električne energije za građane registrirane kao iznajmljivače i obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) registrirane za pružanje ugostiteljskih usluga.  U Privitku šaljemo skraćeni tekst Javnog poziva u pdf. obliku kako bi mogli …

hrana
Istraživanje stavova lokalnog stanovništva o turizmu i utjecaju turizma na kvalitetu života

Turistička zajednica općine Jelsa trenutačno radi na izradi Plana upravljanja destinacijom – strateškog dokumenta koji će usmjeravati razvoj turizma u našoj općini u razdoblju od sljedeće četiri godine. U sklopu tog procesa provodimo istraživanje stavova lokalnog stanovništva o turizmu i …

hrana
Rekategorizacija privatnog smještaja

Nove upute za rekategorizaciju smještaja i privremenih rješenja o iznajmljivanju.

hrana
Priručnik za vlasnike obiteljskog smještaja

Kako bi bili uspješni, i kako biste radili u skladu sa Zakonom morate poznavati sve segmente poslovanja obiteljskog smještaja. TZSDŽ izdala je online priručnik koja će vam olakšati posao, u njoj ćete pronaći sve potrebne informacije o uspješnom vođenju i iznajmljivanju …

hrana
On-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 i njihova primjena u turističkom sektoru“

Pozivamo Vas na on-line edukaciju „Komunikacijske promjene uzrokovane COVID-19 pandemijom i njihova primjena u turističkom sektoru“ .

hrana
Najava ciklusa online radionica

Kako bi se što bolje prilagodili trenutnoj globalnoj situaciji i novim turističkim kretanjima u „novonormalnim“ uvjetima, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s UHPA-om u narednom periodu planira 3 online edukativne radionice uz follow up konzultacije.

hrana
Postupak kategorizacije

Postupak kategorizacije i zahtjev za kategorizaciju obavlja se u Ureda državne uprave u Splitsko – dalmatinskoj županiji, u Hvaru, tel. 021/741-146; 021/741-166.