Povezani članci

hrana
Edukacija za EU fondove

Tema edukacija “Korištenje EU fondova za financiranje projekata s područja turizma uz naglasak na fondove za otpornost i oporavak”. Sljedeći tjedan od 25. – 29.04.2022. godine u organizaciji Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije održati će se pet edukacija usmjerenih svaka zasebno na ugostitelje, …

hrana
Upis za WSET 2

pozivaju se svi zainteresirani za upis na WSET 2, tečaj koji će se održati u suradnji s Muzej općine Jelsa  i udrugom “Hvarski vinari”. Predavanja će se održati u periodu od 06. – 09.02.2023., a završni ispit bit će 17.02.2023.g.  …

hrana
Novi broj časopisa Apartman Plus – Zima 2020

Preuzmite novo zimsko izdanje časopisa Apartman Plus – specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu!

hrana
Općinski dom

Jelsa je devedesetih godina 19. stoljeća bila vjerojatno na vrhuncu svog gospodarskog i kulturnog razvitka, zahvaljujući rodoljubnoj i političkoj jednodušnosti i zrelosti kojom se isticala još od vremena narodnog preporoda, kada je prednjačila, umjesto da troši svoje snage na unutarnje međusobne …

hrana
Važni telefonski brojevi

Izdvojili smo najvažnije telefonske brojeve za slučaj da vam trebaju za vrijeme boravka na otoku Hvaru i u Hrvatskoj.

hrana
Reportaža Općine Jelsa na najprestižnijem svjetskom kanalu za nautičare!

Općina Jelsa prije nekoliko dana imala je svoju premijernu reportažu “Wind Masters Croatia” na najprestižnijem svjetskom TV kanalu za nautičare, ljubitelje putovanja i vodenih sportova Nautical Channelu koji se trenutno može gledati u više od 120 zemalja svijeta na 4 …

hrana
Upute za iznajmljivače

Informacije namijenjene građanima koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu i onima koji to žele postati.

hrana
Otok Hvar – najbolja otočka destinacija

Na svečanosti Dana hrvatskog turizma u Dubrovniku, otok Hvar  ponosno je proglašen najboljom otočnom destinacijom. Ovo prestižno priznanje još jednom potvrđuje da je Hvar ne samo simbol prirodnih ljepota, nego i primjer vrhunske kvalitete turističke ponude, održivog razvoja i gostoljubivosti …