Gromin Dolac

Vozeći se cestom do Gromin Dolca osjetit ćete da dolazite na mjesto kompletnog opuštanja i odvajanja od stvarnog svijeta. Za ljubitelje ovakvog odmora, Gromin Dolac je prilika za regeneraciju i ponovno povezivanje i kontemplaciju.

Ovo je mjesto gdje vrijeme jednostavno kao da stane, a vama ne pada napamet oduprijeti se tome. Mjesto se usidrilo u uvali koja krije kristalno, plavo more i veličanstveno žalo koje se potpuno predalo miru i tišini.

Kompletni komfor nude prekrasne vile i apartmani koji su rijetki tako da ne morate brinuti da će vam odmor pokvariti buka i gužva. Impresivna lokacija san je svakog zaljubljenika u dalmatinsku obalu i prepoznatljive kamene kućice, ima ih nekoliko, a građene su davno u 17st.

Uz veličanstveni koncert šumskih cvrčaka, dobru knjigu i tople zrake sunca cjelodnevni boravak na žalu postaje još jedna nezaboravna uspomena koju obavezno dodajte svojoj zbirci. Daleko od vreve, žamora i stresa nalazi se ova #topdestinacija koja je vjerujemo vaša iduća adresa.

Zanimljivosti

gdinj

Gromin Dolac

Na sunčanoj strani otoka Hvara malo mjesto Gromin Dolac našlo je svoj komadić raja. Iz Zavale do Gromin Dolca vozit ćete se 3 km makadamom za što vam je svakako potreban automobil. 

gdinj

Plaže

Nedostatak trgovina i restorana jamčit će vam obilje mira i tišine. Vozeći se cestom do Gromin Dolca osjetit ćete da dolazite na mjesto kompletnog opuštanja i odvajanja od stvarnog svijeta. Gromin Dolac je prilika za regeneraciju i ponovno povezivanje i kontemplaciju za ljubitelje istinskog odmora.

gdinj

Arhitektura

Gromin Dolac, danas mjesto sa svega nekoliko stanovnika, prije otprilike 70 godina brojilo je više od 150 stanovnika. Donekle napušteno, uspjelo je očuvati dalmatinsku arhitekturu, u čiji svaki kamen je utkana duša.

gdinj

Odmor od gradske vreve

Okupan suncem tijekom cijelog dana upravo je izvrsno mjesto za sunčanje i kupanje s bezbroj mjesta za odmor, kristalno čistim morem i svježim zrakom. Također ćete primijetiti da ste u jednostavnom mjestu gdje su plaže nedirnute od turista, a i današnjeg čovjeka.

gdinj

Smještaj

Jeste li se ikada zapitali kako miriše zrak koji je netaknut od današnjeg svakodnevnog života? Ako jeste onda morate znati da ćete tu namirisati more, sunce, lavandu, masline… Tu se more može doslovno namirisati i osjetiti. Ovo pravo malo blago, očuvano za neka prošla vremena, udahnut će vam energiju za nove životne pobjede.

Zanimljivosti

Gromin Dolac
Plaže
Arhitektura
Odmor od gradske vreve
Smještaj

Smještaj

Vrsta

Učitaj više