Povezani članci

hrana
Viber community: Turistička zajednica Jelsa

Turistička zajednica općine Jelsa je uz redovno obavještavanje i komunikaciju preko e-maila, informiranje putem medija, društvenih mreža, newsletter platforme, plakata i brošura, a sve u želji da razmjena informacija bude što jednostavnija, pristupačnija i šira, odlučila pokrenuti informiranje putem Viber …

hrana
©VillasHvar: Prošlo s(a)vršeno vrijeme

Sljubite se s Hvarom tijekom tjedan dana istraživanja njegove baštine, tradicije, gastronomije i prirode; transformirajte se, postanite jedno s otokom – i ostavite svoj trag za budućnost.

hrana
Novi broj časopisa Apartman Plus (broj 19)

Preuzmite novo izdanje časopisa Apartman Plus (broj 17) – specijaliziranog časopisa za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu! Među ostalim temama možete pročitati: Pravila poslovanja smještajnog objekta Kako se računa PDV Tamna stana kratkoročnog iznajmljivanja i unajmljivanja Apartman Plus Pristupnu …

hrana
Plaže Općine Jelsa

Kad je riječ o plažama otoka Hvara podaci govore sami za sebe, otok Hvar površinom skoro 300km2 i obalne linije malo manje, zaista ima mnogo prirodnih plaža.

hrana
Mini disco

Oduševite svoje najmlađe posjetom parku i programu „Mini disco”. Za vrijeme ljeta, svake nedjelje i srijede zabava za najmlađe uz obilje pjesme, plesa i ritma je zagarantirana. Kako biste priveli dan kraju najmlađi mogu s plesom ispratiti svoj dan i utonuti u slatki san.

hrana
Promatranje zvijezda

„Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda” – ovako počinje poznata pjesma Opomena, hrvatskog pjesnika Antuna Branka Šimića. Ovi jasni stihovi dubokog značaja čovjeka tjeraju da sanja, iako za to ne trebaju nikakvi preduvjeti što se tiče lokacije, ali zašto upravo to ne raditi na opojnom otoku Hvaru?

hrana
Upute za iznajmljivače

Informacije namijenjene građanima koji pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu i onima koji to žele postati.

hrana
Zanimljivosti o otoku Hvaru

Vremena dovoljnog za šetnju uz promenade, vremena za kupanje u tirkiznom moru, vremena potrebnog za slušanje šaputanja borova i mreškanje mora, onom za hedonističko uživanje u probranim jelima i vrhunskim vinima u fenomenalnim restoranima.