Povezani članci

hrana
Utvrda Kaštilac

Teško je izdvojiti što Vrbosku čini čarobnim mjestom – možda zagrljaj borova i zelenila, plavo more, romantični mostići ili pak bogata kulturna baština.

hrana
Riblja akademija recepata i običaja

RIBA NA GRADELE Riba na gradele tradicionalan je način spremanja ribe na hrvatskoj obali te je poseban gastronomski doživljaj. Ovaj način pripreme omogućuje da okusite ribu u njezinom najizvornijem obliku, a to je svježa riba ravno iz mora. Ako riba nije svježa, neće …

hrana
Popusti i pogodnosti za iznajmljivače: Program vjernosti

S obzirom, da je poziv za “Program vjernosti” tek izašao, obavijesti i informacije o pogodnostima i popustima, bit će navedene na ovom mjestu i konstatno će se nadopunjavati. Kako prijavnice budu pristizale, tako ćemo ih i objavljivati. Kartica za iznajmljivače …

hrana
Oslobođenje od plaćanja turističke pristojbe

Oslobođenje od plaćanja turističke pristojbe za privatne iznajmljivače (paušal); oslobođenje od plaćanja promjenjivog dijela koncesijske naknade za 2019. i odgoda plaćanja za 2020.; oslobođenje od plaćanja promjenjivog dijela koncesijske naknade za 2019.

hrana
Viber community: Turistička zajednica Jelsa

Turistička zajednica općine Jelsa je uz redovno obavještavanje i komunikaciju preko e-maila, informiranje putem medija, društvenih mreža, newsletter platforme, plakata i brošura, a sve u želji da razmjena informacija bude što jednostavnija, pristupačnija i šira, odlučila pokrenuti informiranje putem Viber …

hrana
UNESCO-ov prsten

Jedan od najljepših pogleda je onaj na obližnja sela, zvonike Svirača i Vrbanja, Starogradsko polje, uvale Staroga Grada, Vrboske i Jelse, ali i na Brač i kopno.

hrana
Autohtoni otok Hvar

Želite li nešto drugačije, upoznati za sada neistraženi dio otoka Hvara, upoznati se s domaćinima i probati vrhunske prirodne blagodati otoka Hvara?

hrana
Projekt „Safe Stay in Croatia“

Projekt „Safe Stay in Croatia“ je uvođenje posebne oznake sigurnosti u Republici Hrvatskoj te informiranje turističkog sustava o njenom postojanju i uvjetima i načinu stjecanja oznake.