Gromin Dolac

Vozeći se cestom do Gromin Dolca osjetit ćete da dolazite na mjesto kompletnog opuštanja i odvajanja od stvarnog svijeta. Za ljubitelje ovakvog odmora, Gromin Dolac je prilika za regeneraciju i ponovno povezivanje i kontemplaciju.

Zanimljivosti

gdinj

Gromin Dolac

Na sunčanoj strani otoka Hvara malo mjesto Gromin Dolac našlo je svoj komadić raja. Iz Zavale do Gromin Dolca vozit ćete se 3 km makadamom za što vam je svakako potreban automobil. 

gdinj

Plaže

Nedostatak trgovina i restorana jamčit će vam obilje mira i tišine. Vozeći se cestom do Gromin Dolca osjetit ćete da dolazite na mjesto kompletnog opuštanja i odvajanja od stvarnog svijeta. Gromin Dolac je prilika za regeneraciju i ponovno povezivanje i kontemplaciju za ljubitelje istinskog odmora.

gdinj

Arhitektura

Gromin Dolac, danas mjesto sa svega nekoliko stanovnika, prije otprilike 70 godina brojilo je više od 150 stanovnika. Donekle napušteno, uspjelo je očuvati dalmatinsku arhitekturu, u čiji svaki kamen je utkana duša.

gdinj

Odmor od gradske vreve

Okupan suncem tijekom cijelog dana upravo je izvrsno mjesto za sunčanje i kupanje s bezbroj mjesta za odmor, kristalno čistim morem i svježim zrakom. Također ćete primijetiti da ste u jednostavnom mjestu gdje su plaže nedirnute od turista, a i današnjeg čovjeka.

gdinj

Smještaj

Jeste li se ikada zapitali kako miriše zrak koji je netaknut od današnjeg svakodnevnog života? Ako jeste onda morate znati da ćete tu namirisati more, sunce, lavandu, masline… Tu se more može doslovno namirisati i osjetiti. Ovo pravo malo blago, očuvano za neka prošla vremena, udahnut će vam energiju za nove životne pobjede.

Svi
Zanimljivosti

Gromin Dolac
Plaže
Arhitektura
Odmor od gradske vreve
Smještaj

Smještaj

Vrsta

Učitaj više