Sportski linkovi

Sportski sadržaji

U Jelsi je izgrađena sportska dvorana (košarka, odbojka i drugi sportovi) s vanjskim terenom za nogomet. Sportska dvorana služi svim stanovnicima i gostima otoka. Izgradnjom tog sportskog kompleksa, uz postojeća igrališta za tenis i mini-golf koji su građeni uz hotele, otok gostima pruža velik broj raznovrsnih sportskih i rekreativnih usluga.

Čamce s motorom, glisere, bicikle, motocikle i automobile možete unajmiti u odgovarajućim agencijama. Informacije o školi ronjenja te ostaloj sportskoj ponudi možete dobiti u agencijama i na recepcijama hotela i kampova.

Tenis centar – Hotel Hvar

Želite li tijekom odmora uživati i biti sportski aktivni bez obzira na godine, želite li naučiti ili usavršiti tenis, želite li naučiti jedriti na dasci, igrati stolni tenis, mini golf, ili samo unajmiti opremu, bicikle, skutere ili automobil, na raspolaganju Vam je tenis centar hotela Hvar.

Najbolja oprema:
bicikli – GARY FISHER
skuteri – PIAGGO, MALAGUTI
daske za jedrenje – F2, MISTRAL

                                          Paintball

Ako želite iskusiti adrenalin dok ste na odmoru, igranje paintballa je pravi izbor za vas. Smješten u hladovini borova samo 10 metara iznad Adriatiq Resorta Fontana garantira vam najbolju adrenalinsku zabavu na Hvaru. Možete doći sami i pridružiti se ekipi koja već igra ili dođite sa svojom grupom i igrajte s vašim prijateljima.

www.facebook.com/paintball.island.hvar

www.paintballjelsa.wix.com/paintball-hvar-Jelsa

 

 

1/20Sport

go rightgo left
Loading...