Kamp Grebišće

mjesto: Jelsa
tel: 021/761-191 // 01/457-1100
fax: 021/761-191
Karakteristike smještaja
Mjesto za peglanjeTenisWCNajam biciklaMini-golfTušDječje igrališteOdbojka na pijeskuPerilica rublja
Napomena: Kamp "Grebišće" udaljen je 1,5 km od mjesta Jelse. Prostire se na oko 3 ha površine u borovoj šumi i u sjeni stabala mandarina u istoimenoj uvali. Desetljećima duga obiteljska tradicija kampa najbolji je pokazatelj kvalitete usluga koje osoblje pruža s posebnim poslovnim senzibilitetom pa se gosti osjećaju dijelom velike obitelji.

Kamp ima 3 zvjezdice. Kapaciteta je od oko 150 mjesta za šatore i kamp prikolice s priključcima za električnu energiju. Ima dva sanitarna bloka moderno opremljena umivaonicima, tuš kabinama, prostorom za pranje suđa s toplom i hladnom vodom, WC-ima, praonicom rublja i prostorom za peglanje. Kamp u svojoj ponudi nudi i apartmane i bungalove koji su svojim tradicionalnim kamenim eksterijerom savršeno uklopljeni u prirodni ambijent borova i kamena. Osim prekrasnog krajolika pogodnog za bicikliste i one koji uživaju u šetnjama, kamp u svojoj ponudi nudi i tenis, odbojku na pijesku, dječje igralište, najam bicikla, skutera i čamaca. Gosti kampa koji imaju svoje čamce mogu koristiti vezove kampa.

Kamp ima dvije pješčane plaže koje mu daju poseban šarm kako svojom prirodnom egzotikom tako i malim barom koji je pravi raj u vrućim ljetnim danima. Gastronomska ponuda obiluje specijalitetima domaće dalmatinske kuhinje koji se pripremaju po narudžbi s posebnom pažnjom i ljubavlju domaćina te autohtonim vinima. U ponudi kampa je i mala trgovina. Postoji mogućnost korištenja privatne kuhinje. Napomena: otvoren je od 1. 5. do 1.10.

Kamp:
- Broj mjesta: 100